Συνάδελφοι,
 
Σας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέσσερις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στις ημερομηνίες: 23/11/23, 27/11/23, 4/12/23 και 11/12/23 χωρίς ονοματεπώνυμο καταθέτη.
 
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν προχωρήσει στις εν λόγω καταθέσεις τις παραπάνω ημερομηνίες, χωρίς στην αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμό τους, να στείλουν με e-mail στον Σύλλογο τα σχετικά αποδεικτικά κατάθεσης το συντομότερο δυνατό.
 
Με εκτίμηση,
Ε. Μανιού, Πρόεδρος
Β. Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας
Ε. Πάντα, Ταμίας

Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε και προχώρησε στη δωρεά προς το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων του διαδραστικού πίνακα που βρισκόταν, επί σειρά ετών, στο γραφείο του Συλλόγου χωρίς να γίνεται χρήση του.

Σας κοινοποιούμε τη σχετική ευχαριστήρια επιστολή του σχολείου προς τον Σύλλογό μας.

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Μανιού, Πρόεδρος
Βασιλική Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας

Συνάδελφοι,
 
Σας κοινοποιούμε επιστολή του Συλλόγου μας προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με το εξής περιεχόμενο:
 
Πρόσφατα διακόπηκε η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στο κτίριο της ΚΥ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι). Επίσης, γίναμε αποδέκτες παραπόνων ότι δεν λειτουργεί ούτε το Αυτοματοποιημένο Ταμειακό Μηχάνημα (ΑΤΜ) της Τράπεζάς σας.
Δεδομένου ότι στο εν λόγω κτίριο υπηρετεί μεγάλος αριθμός εργαζομένων, είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας του ΑΤΜ, με μέριμνα ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση χρηματοοικονομικών συναλλαγών, όπως αναλήψεις μετρητών, καταθέσεις, κεφάλαια μεταφοράς ή λήψη πληροφοριών λογαριασμού, ανά πάσα στιγμή.
Ζητούμε την επαναλειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του ΑΤΜ, καθώς και τη σχετική ενημέρωσή μας.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ
​ 

 

Για την επιστολή πατήστε εδώ.

Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε την από 4-1-2024 απάντηση της Εθνικής Τράπεζας στην από 21-12-2023 επιστολή του Συλλόγου μας:

Αξιότιμες κυρίες
Αξιότιμοι κύριοι,
σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου σας και στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Τομέα μας για διαχείριση θεμάτων πελατείας, επιθυμούμε αφενός να σας ευχαριστήσουμε για την εκτίμηση και εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε προς την Τράπεζά μας αφετέρου να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την απρόσκοπτη λειτουργία των ΑΤΜs’ της Τράπεζας.
Στο πλαίσιο αυτό διαβιβάσαμε την υπόθεσή σας στην αρμόδια Μονάδα της Τράπεζας προς άμεση εξέταση και σύμφωνα με την πληροφόρηση που μας παρασχέθηκε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, έχει ήδη δρομολογηθεί η εγκατάσταση μηχανήματος ΑΤΜ της Τράπεζας το επόμενο διάστημα εντός του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι. Το εν λόγω μηχάνημα θα εξυπηρετεί αναλήψεις, καταθέσεις και κάθε είδους πληρωμές και μεταφορές για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων του Υπουργείου.

Περαιτέρω και προς εξυπηρέτησή σας για το διάστημα αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα διαθέτει τρία (3) μηχανήματα εντός του Εμπορικού Κέντρου Mall στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 35.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Τράπεζας.
Με εκτίμηση,
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Μανιού, Πρόεδρος
Βασιλική Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας