Συνάδελφοι,
 
Α. Σε συνέχεια του από 4-12-2022 ηλεκτρονικού μηνύματός μας, η παράδοση των ημερολογίων 2024 σε όλα τα μέλη μας, καθώς και των δωροεπιταγών της εταιρείας «Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ» στους δικαιούχους γονείς-συναδέλφους θα γίνεται από το γραφείο του Συλλόγου (0044) καθημερινά από την Παρασκευή 15-12-2023 έως και την Πέμπτη 21-12-2023, από τις 10:00 έως τις 12:00.
Για την παραλαβή των δωροεπιταγών οι δικαιούχοι συνάδελφοι-γονείς θα προσκομίζουν αποδεικτικό ηλικίας των παιδιών (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
Για την ορθή χρήση των δωροεπιταγών, επισημαίνονται τα εξής:
-          Ο κάτοχος πρέπει να εξαντλήσει το ποσό της δωροεπιταγής εφάπαξ και όχι τμηματικά, µε αγορές από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ, μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
-          Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους εκπτώσεων και λοιπών προσφορών, χωρίς όμως να λαμβάνει επιπλέον έκπτωση ο κάτοχός της.
 
Β. Τις ίδιες ημέρες  και ώρες συγκεντρώνουμε στο γραφείο του Συλλόγου υπέρ της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» τα εξής:
Τρόφιμα: ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, κοκανσέ ντομάτας, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, καφέδες τύπου νες, γάλατα εβαπορέ, μαρμελάδες, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές.
Είδη υγιεινής: χαρτί υγείας, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάνες για βρέφη, πάνες ενηλίκων, υγρά καθαρισμού, υγρό για πιάτα.
 
Η γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ

Για το έγγραφο πατήστε εδώ.

 

Συνάδελφοι,
Eπισυνάπτεται ανακοίνωση της ΟΣΕΚΔΥΠ για τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 14-12-2023 και τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον προϋπολογισμό.
 
Με εκτίμηση,
Ε. Μανιού, Πρόεδρος
Β. Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας​

Συνάδελφοι,
 
Σύμφωνα με τα άρθρα 16 και 17 του Καταστατικού, σας καλούμε στην επαναληπτική ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Πέμπτη 7-12-2023 και ώρα 10:00στην αίθουσα Jacqueline de Romilly.
 
Η παρουσία όλων σας είναι αναγκαία.
 
Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καμίας αίθουσας σε άλλη ημερομηνία εντός του Δεκεμβρίου 2023 και ότι το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ότι, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας στις 7-12-2023, η τρίτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών στο προαύλιο.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Συνάδελφοι,
 
σας γνωρίζουμε ότι η σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
 
Σας καλούμε στην τρίτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ, την οποία εξασφάλισε το Προεδρείο του ΔΣ κατόπιν ακύρωσης κράτησής της.
 
Με εκτίμηση,
Ε. Μανιού, Πρόεδρος
Β. Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας
 
Για το έγγραφο πατήστε εδώ.

Συνάδελφοι,
Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, φέτος για την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση του Συλλόγου θα δοθεί ατομικό ημερήσιο ημερολόγιο για το 2024 σε όλα τα μέλη μας.
Επίσης, θα δοθούν δωροεπιταγές αξίας 20 € εκάστη στα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών (που έχουν γεννηθεί από 1-1-2011 έως και 31-12-2020) των συναδέλφων-μελών του Συλλόγου μας (με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΣΥΚΥΥΠ). Προκειμένου να οργανώσουμε και να παραδώσουμε τις δωροεπιταγές, παρακαλούμε όπως το αργότερο έως την Παρασκευή 8-12-2023, να μας στείλετε ηλεκτρονικά στο e-mailτου Συλλόγου τον αριθμό των παιδιών σας και την ημερομηνία γέννησής τους.
Τέλος, αποφασίστηκε ότι θα γίνει δωρεά ποσού 200 €, καθώς και δράση συγκέντρωσης τροφίμων ή /και άλλων ειδών με αποδέκτη την Κοινωνική Κουζίνα «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των ημερολογίων και των δωροεπιταγών, καθώς και για τις λεπτομέρειες συγκέντρωσης τροφίμων/άλλων ειδών.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ε. Μανιού, Πρόεδρος
Β. Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας